Huvudsponsorer

 

 

Vi är stolta över att presentera att huvudsponsorerna för VARM23 kommer att vara PE och Göteborgs hamn. Genom deras engagemang och stöd är vi i stånd att leverera och genomföra en givande mässa, både för studenter och för företag.

 

 

Vi vill rikta ett stort tack till våra huvudsponsorer för deras ovärderliga support. Vi ses den 16 november!

Göteborgs Hamn är avgörande för Sveriges välfärd. I 400 år har våra kajer kopplat ihop exportindustrin med världen. När Skandinaviens största hamn ställer om så gör det skillnad både här hemma och i världen. Bli del av vår största omställning någonsin, för klimatets skull och för effektiv världshandel. Göteborgs Hamn äger och underhåller mark, kajer och infrastruktur, samt bygger nytt i takt med att hamnen utvecklas. Att arbeta som ingenjör hos oss innebär att du leder både små och stora bygg- och anläggningsprojekt i en marin miljö.

Vi kopplar Sverige till världen
Innovation är avgörande för vår ambition att leda den internationella omställningen till en fossilfri och digitaliserad transportkedja. I vår organisation kan du påverka den omställningen, få stort ansvar och unik kompetensutveckling.

Framtiden är kopplad till vårt arbete
Vi är en modern hamn med en modern organisation. Hos oss är du viktig. Vi har en inkluderande och vänlig kultur som stödjer samverkan och lyfter varje medarbetare. Social hållbarhet är grundläggande och vi arbetar aktivt med att skapa en arbetskultur där balans mellan arbete och fritid är en självklarhet, likväl som flexibilitet och mångfald. Tillsammans utvecklar vi dig, hamnen och samhället.

Ni hittar oss här!

gbghamn

PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö. Hos oss jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och formar hållbara byggnader – inne, ute och allt runtomkring. Vi är cirka 850 medarbetare på ett 20-tal orter i Sverige.

 

Vi välkomnar engagerade studenter och unga talanger som är ambitiösa, proaktiva och som drivs av att göra verklig skillnad. Finns dessa bitar på plats har du goda möjligheter till en framtida anställning hos oss. Läs mer och connecta med oss på pe.se/karriar!

PE