Engagera dig

För att kunna genomföra mässan på bästa möjliga sätt behöver vi i VARM23 hjälp av en motiverad och taggad VICE-projektgrupp. Varje år engagerar sig upp emot 100 studenter ideellt i VARM för att göra mässan möjlig.

Är du lika taggad som vi i VARM23 är på att genomföra en fantastiskt bra mässa 2023 så har du kommit helt rätt! Som en del av VICE-projektgruppen får du vara med och förbereda både före och under VARM-mässan och hänga med på möten som sker inför mässan. Du kommer även att få kläder att ha under mässan, en gåva och en plats på banketten efter mässan.

Som medlem i vice-gruppen får du även en inblick i det jobb som krävs för att skapa VARM-mässan. Förutom gåvor, kläder och möjlighet till att gå på VARM- banketten kommer du som medlem av VICE-gruppen bjudas på mat och fika vid långa arbetsdagar. Med andra ord är det extremt roligt och utvecklande att sitta i vice-gruppen!

För att se vilka platser som finns i VICE-gruppen, vänligen kolla på nästkommande sidor. Hoppas vi ses!

VARM:a hälsningar från VARM23.

Ladda upp inför årets mässa och vänta med spänning till nästa år för eget engagemang. Då finns det både chans att vara med i VARM och vice-projektgrupp. Passa på att gå på alla event i år och samla idéer inför nästa år!

Vi ses på Mässan!

 

 

”VARM är ett väldigt kul uppdrag som både ger personlig kontakt med företagen, men också ett tillfälle för att skapa bättre relation mellan studenter sektionerna mellan. Jag fick till och med ett personligt omdöme på LinkedIn.”

– Ida Abrahamsson, företagsvärd 2018

Nedan ser ni vilka värdar som brukar engagera sig i VARM-mässan.

Året 2023 kommer Vice-grupp bestå av logistikansvarig, bankettansvarig, AW & eftersläppsansvarig, reception, lounge samt kontaktsamtalsansvarig. Läs nedan vad detta innebär.

VICE-logistikansvarig

Som VICE-logistik ansvarar du, tillsammans med logistik-ansvarig att förbereda inför mässdagen, arbetet kan innefatta exempelvis hjälpa till med eventuella inköp och godshanteringar. Du kommer dessutom att hjälpa logistikansvarig att leda gruppen med logistikvärdar. Under mässan tar man hand om godsmottagning men välkomnar även utställarna när de kommer. Under dagen kommer du även ha tid att gå runt som besökare på mässan. Efter mässan ska gods skickas tillbaka och då är du med och ser till att allt går rätt till. Du som VICE-logistikansvarig kommer även att få förtur till ett event som kommer att anordnas av oss tillsammans med företagen som deltar på mässan.

Vi i VARM23 ser väldigt mycket fram emot att träffa dig som VICE-logistikansvarig!

 

VICE-Receptionsansvarig

Som VICE-Receptionsansvarig tar du hand om garderoben och receptionen. Du kommer tillsammans med oss i projektgruppen få vara med och bestämma hur receptionen ska fungera och då även få en övergripande inblick över vad de andra inblandade gör under mässan. Detta anser vi är extra viktigt då receptionen är det stället dit studenter och företag kommer vända sig under dagen för att ställa sina frågor.

 

VICE-Loungeansvarig

Som VICE-Loungeansvarig är du med och planerar och bestämmer utformning av loungerna (student & företag). Du kommer ansvara för dekoreringen av loungerna för att ge företagen och studenterna ett ställe att kunna komma undan och koppla av ett tag. Under mässdagen är det fullt fokus på servering, städning och service. Därför söker vi dig som är handlingskraftig, arbetar bra under stress och trivs bra i grupp.

VICE-Bankettansvarig

Som VICE-Bankett får du möjlighet att sätta din prägel på årets bankett och göra den till den allra bästa! Du kommer vara med redan under planeringsstadiet, vilket handlar om allt från mat, dekoration, bordsplacering till hur kvällen faktiskt kommer se ut. Vi kommer tillsammans göra inköp av blommor och annat nödvändigt samtidigt som vi fixar bordsplaceringskort och annan dekoration. Under mässdagen ser ni till att allt hinner dukas fram, att scenen står på rätt plats i rätt tid samt att allt flyter på.

VICE-Kontaktsamtalsansvarig

Som VICE-kontaktsamtalsansvarig kommer du ha ansvar kring logistiken till alla kontaktsamtal, ta emot företagen och studenterna samt se till att följer sin tidsplanering. Du kommer tillsammans med företagsansvarig hjälpa företagets HR avdelning att ta emot studenternas CV samt utforma tidsschemat för kontaktsamtalen. Under mässdagen kommer du även närvara på plats för att hälsa företagens välkomna samt dirigera dem och studenterna till rätt rum.

VICE-AW & Eftersläpsansvarig

Som VICE-AW & Eftersläppsansvarig ansvarar du över planeringen för en AW efter mässans slut samt eftersläp efter bankettens slut. Du kommer vara med redan under under planeringsstadiet och ansvarar över eventen före och efter banketten. Under mässdagen ser ni till att allt flyter på som det ska och att alla får en oförglömlig natt.

 

 

Anmälan sker på mäss-portalen.

Ta mig dit!