VÄLKOMMEN TILL VARM 2019

I sedvanlig ordning skulle jag vilja önska alla VARMt välkomna till årets arbetsmarknadsmässa för studenterna på V- och AE-sektionerna vid Chalmers Tekniska Högskola. 

VARM är en stor möjlighet att hitta ett exjobb, sommaranställning, praktikplats eller kanske ett drömjobb så ta tillvara på chansen för den kommer bara en gång per år. Jag skulle även starkt vilja rekommendera er som känner att en anställning eller tjänst inte är aktuellt just nu – att ändå delta. Utnyttja istället mässan genom att undersöka dina möjligheter inom branschen samt att prata med företagen för att få bättre insikt i olika tjänster. 

Kom ihåg att företagen är här för att träffa just dig!

I årets upplaga av VARM har vi valt att ta ett tydligt hållbarhetsansvar genom att jobba hårt med hållbarhetsdirektiv. Detta då vi tror på och brinner starkt för ändamålet. Vi som blivande verksamma inom byggbranschen kommer ha stora möjligheter att påverka och ser det som ett ansvar att vi påbörjar detta förhållningssätt redan under studietiden och sätter exempel. 

VARM är möjligt tack vare 13 hårt ideellt arbetande studenter på respektive sektioner och jag är så enormt stolt och glad över att få vara delaktig i detta arbete med så engagerade och inspirerande personer. Jag skulle vilja rikta ett extra stort tack till projektgruppen som jobbar så hårt för att VARM ska bli möjlig.

Jag skulle också vilja rikta ett stort tack till Vice-projektgruppen, värdar, studenter, V6, bakverket, PRAEX, A-vaktis och alla andra som lagt ner tid och energi på VARM. Utan era insatser hade det inte blivit någon mässa.

Jag hoppas att ni alla kommer dra stor nytta av VARM och att ni får en bra och givande mässa. Vi ses den 26 november.