Välkommen till VARM2024

VARMt välkomna till V- och Æ-sektionen arbetsmarknadsmässa för studenter, av studenter, på Chalmers Tekniska Högskola. På mässan deltar en mängd olika företag från branschen där inblick ges i vad olika arbetsgivare kan erbjuda, både under och efter  utbildningen. VARM är en perfekt plats att fylla på med inspiration och motivation samt knyta värdefulla kontakter. Mässan bjuder även på seminarium, workshops, tävlingar och kontaktsamtal där företagskontakten kan fördjupas och frågor kan ställas.

Mässan är belägen på Chalmers, i anslutning till V-huset. Likt tidigare år kommer mässan miljödiplomeras och vi vill uppmana alla som går på mässan, både studenter och företag, att tänka utifrån ett hållbarhetsperspektiv när ni besöker oss. För att läsa mer om våra tankar och idéer kring hållbarhet kan ni klicka er in på fliken Hållbarhet.

Mässan engageras helt av studenter och det är tack vare 9 hårt arbetande studenter från V- och AE-sektionen som VARM-mässan möjliggörs år efter år. Vi i projektgruppen ser extremt mycket fram emot mässan och hoppas att alla inblandade kommer att dra stor nytta av VARM.

Vi ses i höst!

Alice Gabrielsson, projektledare.

 

VARM 24