Välkommen till VARM2024

VARMt välkomna till V- och Æ-sektionen arbetsmarknadsmässa för studenter av studenter på Chalmers Tekniska Högskola. På mässan kommer en mängd olika företag från branschen delta där man får inblick i vad olika arbetsgivare kan erbjuda, både under och efter sin utbildning. VARM är en perfekt plats att fylla på med inspiration och motivation, samt knyta värdefulla kontakter. Mässan kommer även bjuda på seminarium, workshops, tävlingar och kontaktsamtal där man kan ställa frågor och fördjupa sin kontakt med företagen.

Mässan kommer att vara på plats i anslutning till V-huset på Chalmers. Mässan kommer som tidigare år miljödiplomeras och vi vill uppmana alla som går på mässan, både studenter och företag att tänka utifrån ett hållbarhetsperspektiv när ni besöker oss. För att läsa mer om våra tankar och idéer kring hållbarhet kan ni klicka er in på fliken, Hållbarhet.

Mässan engageras helt av studenter och det är tack vare 9 hårt arbetande studenter från V- och AE-sektionen som gör att det varje år genomförs en VARM-mässa. Vi i projektgruppen ser extremt mycket fram emot mässan och hoppas att alla inblandade kommer att dra stor nytta av VARM.

Vi ses den 28:e november!

Malva Johansson, projektledare.

 

VARM 23