Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/3/varm-massan.se/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/2/4/3/varm-massan.se/httpd.www/wp-content/themes/varm/functions.php on line 6 V-sektionens arbetsmarknadsgrupp | VARM

VARM 2021

Välkomna till VARM 2021

VARM 2021 – Back to the future

Årets mässa går av stapeln den 16/11 och kommer att delvis bli digitalt, med vissa moment på plats. Detta för att möjliggöra genomförandet av VARM-mässan 2021 med dem bästa möjliga utförbarhet. Intresseanmälan är öppen och mer information om slutgiltig anmälan och upplägg kommer inom kort.

Trots rådande omständigheter är vi väldigt glada över att kunna genomföra årets mässa i ett format som är distanserat efter dagens restriktioner, samtidigt som det ger utställare och studenter bästa möjlighet till det personliga mötet.

Mer information om mässplattformen, Graduteland kommer att komma efterhand.

 

När? 16/11 klockan 10-16. 

Var? Var ni vill. En av de största fördelarna med en digital mässa är att ni slipper resa till Chalmers och sätta upp en monter. I år skapar ni er digitala monter inför eventet och kan sen delta i mässan från platser som passar er själva! 

Hur? 

  • Genom en digital monter deltar ni i mässan. På monterns landningssida lägger ni upp information om företaget och precis som vid en fysik mässa kan studenterna besöka er monter och lära sig mer genom att trycka sig vidare till den interaktiva delen av montern.
  • Interaktionerna mellan er som utställare och studenterna sker via chatt och röst- eller videosamtal. Studenterna har möjlighet att starta chattkonversation med era representanter vilket ger er möjlighet att ta konversationen vidare till ett röst- eller videosamtal, direkt i plattformen! Detta ger er möjligheten att skapa samma känsla till studenterna som vid en fysisk mässa.
  • Interaktioner på ert initiativ är också möjligt. Den digitala plattformen ger er som företag nya möjligheter att söka fram de just de studenter som är mest intressanta för er. Varje besökare kommer skapa en egen profil med information som utbildning, CV, intressen, med mera, vilket ger er möjlighet att bläddra och filtrera bland studenterna för att hitta den/de målgruppen/målgrupperna ni söker. När ni sen hittat en student av intresse kan ni själva starta en chattkonversation med dem, för att sen fortsätta med ett röst- eller videosamtal om så önskas.
  • Alla konversationer loggas vid mässans slut. Efter mässan kommer ni att kunna gå tillbaka och läsa samtliga konversationer ni haft under dagen och även fortsätta kontakten och bygga vidare på de relationer ni skapat.

 

Övriga funktioner:

  • Kontaktsamtal: Precis som tidigare år kommer kontaktsamtal att genomföras med samma format. De företag som är intresserade av kontaktsamtal anmäler sig och väljer sedan ut lämpliga kandidater bland de studenter som sökt. Under mässdagen får sen varje student en tid tilldelad och går in i företagets digitala mötesrum på plattformen.
  • Videopresentationer: Ni som utställare kan välja att i er monter visa en video som berättar om ert företag och vad ni gör.
  • Livepresentationer: Vill ni ta videopresentation ett steg längre och få en unik möjlighet att göra avtryck hos besökarna kan ni välja till en 20 minuter lång livepresentation. Där kan ni antingen informera om företaget eller svara på frågor från tittarna. Kanske kommer en intressant person från företaget förbi i 20 minuter och ger extra intryck? Möjligheterna är många!

Anmälan

För att anmäla er till mässan går ni först in på företagsportalen och loggar in. Därefter fyller ni i en intresseanmälan som sen innebär att ni till hösten kan fylla i en slutgiltig anmälan. När den slutgiltiga anmälan är inskickad får ni tillgång till plattformen och kan med hjälp av det erfarna support-teamet enkelt sätta upp er digitala monter. Därefter behöver ni bara bestämma hur många av era medarbetare som ska medverka och vara redo med bra internetuppkoppling den 16/11. För de utställare som ska hålla i kontaktsamtal eller livepresentationer kommer detta testköras med en person från Graduateland i förväg för att säkerställa att allt fungerar inför själva mässan.

Anmälningsportalen finner ni här!

Som utställare på VARM-mässan träffar du engagerade chalmerister som studerar något av följande program:

  • Affärsutveckling och entreprenörskap inom samhällsbyggnad 180 hp
  • Samhällsbyggnadsteknik 180 hp
  • Samhällsbyggnadsteknik 300 hp