Engagera dig

Varför ska jag gå på VARM?

VARM är Chalmers största sektionsbundna mässa och är en unik chans för alla studenter att träffa företag inom byggsektorn. Passa på att hitta din praktikplats, ex-jobb eller sommarjobb hos ett företag som intresserar just dig. Utöver VARMdagen erbjuds även en unik vecka innan mässan startar, eventveckan, där företag bjuder in till föreläsningar och studiebesök.

VARM-värd

Anmälan till mässvärd stänger den 30 september.

För att kunna genomföra VARM 2019 behöver vi i VARM-gruppen hjälp av er studenter. Årets anmälan av värdar kommer att ske genom hemsidan. Det har tidigare år varit högt tryck på alla värdar, skriv därför gärna en motivering till varför vi ska välja just dig! Om du söker flera olika sorters värdar, skriv då vilken du helst vill vara.
Anmälan är anonym.

Värdtyper:

Logistikvärd
Som logistikvärd hjälper du VARM-gruppen med förberedelser inför samt nedmontering efter mässan. Detta involverar mottagning av leveranser, utkörning av gods till mässområdet, mattläggning m.m. Du kommer vara verksam helgen innan VARM, 23–24 november, samt under eftermiddagarna 21–22 november. Se därför till att boka upp den helgen om du vill vara logistikvärd, vi bjuder självklart på mat och lovar att det blir en helg du sent kommer glömma! Alla logistikvärdar kommer ha förtur till VARG-resan och ARM-resan samt få mysiga hoodies att ha under logistikhelgen där allihop kommer hjälpa till.

 

Notera att du som söker till logistikvärd även kan söka till annan värdtyp för själva mässdagen.

Har du förhinder någon av dagarna, skriv det i motiveringen så försöker vi lösa det.

Loungevärd
Sköter om mässans företags- och studentlounge. I företagsloungen serveras det frukost till våra företag samt fika under dagen och i studentloungen bjuds det på fika till studenterna. Loungevärdarna arbetar 2 studenter/pass.

Receptionsvärd
Tar hand om den större receptionen. Det är hit värdarna går på morgonen för att checka in sina företag och hämtar ut företagens påsar. Receptionsvärdarna har övergripande koll på mässan och i receptionen finns även kontaktuppgifter till alla i VARM-gruppen, samt kartor över mässområdet. Under dagen ansvarar de för företagens kläder som förvaras i garderoben. Receptionsvärdarna arbetar 2 studenter/pass.

 

Kontaktsamtalsvärd:
Tar hand om den lilla receptionen som finns utanför kontaktsamtalen och ser till att alla intervjuer flyter på smidigt samt att samtalens tider hålls. De välkomnar studenter och företag och visar dem var de ska gå. Kontaktsamtalsvärdarna arbetar 2 studenter/pass.

Företagsvärd
De är till för att ta hand om våra företag som kommer till VARM. Varje företagsvärd kommer att ansvara för ett eller två företag, både innan och under mässan. Deras arbetsuppgifter är att ge företagen den nödvändiga informationen de behöver innan mässan, checka in företagen, bygga upp montrar samt svara på frågor från företaget under dagen. Skriv i motiveringen om ni önskar att vara värd för ett visst företag.

Alla våra värdar hjälper till att städa undan matta och montrar när mässdagen är slut och kommer efter arbetet att bli bjudna på den fantastiska VARM-banketten som hålls senare under kvällen (värde 800 kr). Ni får även en fin värdgåva.

Vi gör vårt bästa för att uppfylla era önskemål men sök trots det gärna flera olika poster och skriv i motiveringen vilken ni helst vill ha.

Vi kommer att kontakta de som blir årets mässvärdar via mail.

Kontakta gärna värdansvarig, vardar@varm-massan.se, eller någon annan av oss i VARM-gruppen om du har några frågor!

Anmälan sker på mäss-portalen.

Ta mig dit!