Engagera dig

Engagera dig

För att kunna genomföra mässan på bästa möjliga sätt behöver vi i VARM22 hjälp av en motiverad och taggad VICE-projektgrupp. Varje år engagerar sig upp emot 100 studenter ideellt i VARM för att göra mässan möjlig.

Är du lika taggad som vi i VARM22 är på att genomföra en fantastiskt bra mässa 2022 så har du kommit helt rätt! Som en del av VICE-projektgruppen får du vara med och förbereda både före och under VARM-mässan och hänga med på alla våra möten som sker inför mässan. Du kommer även att få kläder att ha under mässan, en gåva och en plats på banketten efter mässan. 

Som medlem i vice-gruppen får du även en inblick i det jobb som krävs för att skapa VARM-mässan. Förutom gåvor, kläder och möjlighet till att gå på VARM- banketten kommer du som medlem av VICE-gruppen bjudas på mat och fika vid långa arbetsdagar. Med andra ord är det extremt roligt och utvecklande att sitta i vice-gruppen!

För att se vilka platser som finns i VICE-gruppen, vänligen kolla på nästkommande sidor. Hoppas vi ses!

VARM:a hälsningar från VARM22.

Ladda upp inför årets mässa och vänta med spänning till nästa år för eget engagemang. Då finns det både chans att vara med i VARM och vice-projektgrupp. Passa på att gå på alla event i år och samla idéer inför nästa år! 

Vi ses på Mässan! 

 

 

”VARM är ett väldigt kul uppdrag som både ger personlig kontakt med företagen, men också ett tillfälle för att skapa bättre relation mellan studenter sektionerna mellan. Jag fick till och med ett personligt omdöme på LinkedIn.”

– Ida Abrahamsson, företagsvärd 2018

Nedan ser ni vilka värdar som brukar engagera sig i VARM-mässan.

 Året 2021 kommer erbjuda en Vicegrupp bestående av logistikansvariga samt digitala- & fysiska värdar. Läs nedan vad detta innebär.

VICE-logistikansvarig

Vi söker i år två stycken VICE-logistikansvariga. Som VICE-logistik ansvarar du, tillsammans med logistik-ansvarig och din VICE-logistik-arbetskamrat, att förbereda för den fysiska delen av mässan. Detta arbete kan innefatta exempelvis hjälpa till med eventuella inköp och godshanteringar och hjälpa till att montera upp montrar för huvudsponsorerna. I år kommer du som VICE även att få vara med och hjälpa oss i VARM att lösa eventuella problem som kan komma att uppstå under mässan. Detta gör att det kan tillkomma lite problemlösning under mässans gång. Efter mässan ansvarar du som VICE-logistikansvarig även för det som eventuellt skall returneras efter att mässan är genomförd. Det kan låta som mycket att hålla koll på, men vi i VARM21 ska försöka se till att du även kan delta i mässan som besökare i så stor utsträckning som möjligt! Du som VICE-logistikansvarig kommer även att få förtur till ett event som kommer att anordnas av oss tillsammans med företagen som deltar på mässan.

Vi i VARM21 ser väldigt mycket fram emot att träffa dig som VICE-logistikansvarig 2021!

Loungevärdar

Vi i VARM söker även 10 stycken loungevärdar. Som en del av VICE-lounge ansvarar du för att det finns fika att tillgå under mässdagen på den fysiska delen av mässan och att kontaktsamtalen med företagen under mässan flyter på så smidigt som möjligt. Ni delar på ansvaret för detta och vi skall givetvis se till att ni även kan delta på mässan som besökare i största möjliga utsträckning! Du som loungevärd kommer även att få förtur till ett event som kommer att anordnas av oss tillsammans med företagen som deltar på mässan.

Vi i VARM21 ser väldigt mycket fram emot att träffa dig som loungevärd 2021

Anmälan sker på mäss-portalen.

Ta mig dit!