VARM 2020

Välkomna till VARM 2020

Vad är VARM?

VARM 2020 äger rum tisdagen den 24 november och är V-sektionens och Æ-sektionens arbetsmarknadsdag vid Chalmers Tekniska Högskola. VARM består av studenter från både V-sektionen och Æ-sektionen vilka tillsammans bildar VARM-gruppen.
Arbetsmarknadsdagen ger teknologer och företag inom byggnadssektorn tillfälle att träffas och knyta kontakter inför framtida samarbeten. Möten mellan företagsrepresentanter och studenter sker under trevliga förhållanden i en avslappnad miljö.

Vi välkomnar Er till årets mässa och även intresserade företag till kontaktsamtal under dagen samt till event inför den stora mässdagen.

Kontaktsamtal är ett mycket populärt inslag under arbetsmarknadsdagen, uppskattat både av studenter och företag. Kontaktsamtalen är förutsättningslösa möten mellan en student och en företagsrepresentant. Med fria upplägg får ni som företag en unik möjlighet till direktkontakt med studenter inför eventuella framtida samarbeten.

VARM-banketten är den självklara avslutningen på mässan. Efter arbetsmarknadsdagen bjuds företagsrepresentanter och studenter till en afterwork med mingel, tilltugg och dryck. Därefter hålls VARM-banketten där det serveras en trerätters middag med tillhörande underhållning. Kvällen, som brukar uppskattas av båda studenter och företag, avslutas med eftermingel och kalas.

Anmälan sker genom hemsidan och har öppet till och med 16:e September.

Om ni har några frågor eller funderingar, kontakta gärna Theo Andersson, VARM-ledare 2020.

Företagsportalen


Logga in