VARM 2018

Välkomna till VARM 2018

Vad är VARM?

VARM 2018 äger rum tisdagen den 20 november och är V-sektionens och AE-sektionens arbetsmarknadsdag vid Chalmers Tekniska Högskola. VARM arrangeras genom ett samarbete av arbetsmarknadsgrupperna på respektive sektion, kallad VARM-gruppen.
Arbetsmarknadsdagen ger teknologer och företag inom byggnadssektorn tillfälle att träffas och knyta kontakter inför framtida samarbeten. Möten mellan företagsrepresentanter och studenter sker under trevliga förhållanden i en avslappnad miljö.

Vi välkomnar Er till årets mässa och även intresserade företag till kontaktsamtal under dagen samt till event under Eventveckan.

Eventveckan sker veckan före mässan, 12-16 november. Då erbjuds tillfälle för utställande företag att presentera intressanta projekt, leda debatter, workshops, studiebesök, sportevent, pubquiz eller liknande event för att presentera sig själva. Veckan är fylld av roliga event och här har ni möjligheten till en unik kontakt med studenterna. Vi hjälper er gärna utifrån önskemål!

Kontaktsamtal  är ett mycket populärt inslag under arbetsmarknadsdagen, uppskattat både av studenter och företag. Kontaktsamtalen är förutsättningslösa möten mellan en student och en företagsrepresentant. Med fria upplägg får ni som företag en unik möjlighet till direktkontakt med studenter inför eventuella framtida samarbeten.

VARM-banketten är den självklara avslutningen på mässan. Efter arbetsmarknadsdagen bjuds företagsrepresentanter och studenter till en afterwork med mingel, tilltugg och dryck. Därefter hålls VARM-banketten där det serveras en trerätters middag med tillhörande underhållning. Kvällen, som brukar uppskattas av båda studenter och företag, avslutas med eftermingel och kalas.

Anmälan sker genom hemsidan och har öppet till och med 1:a September.

Om ni har några frågor eller funderingar, kontakta gärna Marion Lissmatz van de Laak, VARM-Ledare 2018.

Intresseanmälan

Anmälningen är stängd!

Anmälan för VARM 2018 har stängt. Välkomna tillbaka nästa år.